fbpx

STUBS TICKETSHOP

Je hebt interesse in Stubs en de nieuwe manier van ticketing. Top! Stubs maakt van je legitimatiebewijs je entreebewijs. Dat werkt heel simpel. Je maakt een profiel aan en koppelt vervolgens je identiteitsbewijs aan dit profiel zodat wij weten wie je bent. Daarna krijg je toegang tot het festival met alleen je identiteitsbewijs. Voordeel voor de organisatie: geen dure onderhandse doorverkoop van kaarten. Voordelen voor jou bij deze pilot: vijf euro korting op je entreebewijs (én op dat van je eventuele medefestivalgangers), geen tickets meer printen, eventinformatie in de app en een eigen entreepoort voor Stubsgebruikers. Daarnaast kun je op het festivalterrein je Stubservaring met ons delen. Dat wil jij toch ook?

Na aanmelding ontvang je uiterlijk 1 juni van Stubs een mail met een uitgebreide instructie hoe je een profiel aanmaakt en hoe je van je legitimatiebewijs je entreebewijs maakt. We zien je graag terug in de VIP-tent!

Let op! Als je gebruik maakt van de pilot dan moeten eventuele munten en lockers apart afgerekend worden. Dat doe je hier.