fbpx

FESTIVAL

Alles wat je wilt weten over
Veldtrip Festival

LEEFTIJD

Veldtrip Festival is voor volwassenen, dat betekent dat je minimaal 18 jaar moet zijn. Ben je dus geboren op of voor 6 juli 2001: welkom! Ben je geboren na 6 juli 2001: we hopen je zodra je 18 jaar bent te mogen begroeten als bezoeker.

ID

Iedereen wordt bij de ingang om een geldig identificatiebewijs gevraagd. Dit houdt in: een ID kaart, paspoort, of rijbewijs. We accepteren geen kopieën of geboortecertificaten.

KLUISJES

Bij de ingang zijn kluisjes te vinden waar je je spullen kunt opbergen. De kluisjes zijn groot genoeg om te delen!

Kluisjes zijn verkrijgbaar op het festivalterrein € 10,- (bestel nu vooraf je kluisje met korting).

Lockerbingo

Huur je een kluisje, dan kan het zijn dat er al een leuke verrassing in ligt….

DRESSCODE

We hebben geen specifieke dresscode, maar aangezien de voorspellingen zeer gunstig zijn, verwachten we vrolijke zomerse outfits. (Denk er wel even aan dat het rond 23:00 uur flink kan afkoelen).

Wees aardig en respectvol voor elkaars normen en waarden. We vragen je wel om (aanstootgevende) sportclub gerelateerde kleding en vlaggen thuis te laten.

ETEN & DRINKEN

Op het festival hebben we een ruime keuze in alcoholische en niet-alcoholische dranken. Ook onze food area biedt een ruime keuze aan gerechten.

Het is niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen naar het festivalterrein, maar met zoveel keuze is dat ook helemaal niet nodig.

Let op: lege flesjes, doppers, enzovoort mogen ook niet mee het festivalterrein op genomen worden.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Op Veldtrip Festival betaal je al je eten en drinken met munten. Deze munten kun je op het terrein kopen door cash of debitcard (Maestro) te betalen.

Let op: biljetten van 100 euro (of meer) worden niet geaccepteerd.

MERCHANDISE

Bij de verschillende merchandise stands op het festival kan je jezelf of jouw outfit pimpen. Je kan hier met munten, cash en debitcard betalen.

OORDOPPEN

We verkopen oordoppen bij elke ‘normale’ bar.

VERVOER

Hoe kom ik het makkelijkst bij
Veldtrip Festival?

SHUTTLEBUS

Onze Veldtrip shuttlebus rijdt elk half uur vanaf station Zwolle naar het festivalterrein. Een retourticket kost 10 euro, voorverkoop 8 euro. Link naar de ticketshop!

De shuttlebus Zwolle rijdt van 13:00 tot 01:00 uur.

TREIN

Kom je met de trein naar Zwolle, dan kan je daar overstappen in de Veldtrip shuttlebus en stap je vrijwel op het festivalterrein uit.

FIETS (OF SCOOTER)

Kom je op de fiets, dan mag je deze gratis stallen in onze fietsenstalling. Fietsen die langs de weg worden neergezet worden verwijderd!

Als je met de scooter komt, volg dan dezelfde instructies als de fietsers.

AUTO & PARKEREN

Kom je met de auto, dan kan je voor 10 euro op het festivalterrein parkeren.

Tip: koop vooraf je parkeerticket (met korting), tegelijk met je festival tickets. Bestel ze hier!

KISS & RIDE

Word je gebracht en/of gehaald? We hebben een Kiss & Ride plaats, vlak naast het festivalterrein. Als je de borden volgt kom je vanzelf op deze locatie.

Tip: laat je ’s avonds ophalen aan het begin van de Zalnéweg!

TAXI

Geen vervoer naar huis? Op de Kiss & Ride plaats staan taxi’s om je naar huis te brengen.

Wanneer je voor 6 juli 2019 je taxi reserveert bij RM taxi, krijg je 20% korting!

RM taxi

Telefoonnummer: 038 – 420 4220

ALGEMEEN

Wie, wat, waar?

LOCATIE

Veldtrip Festival wordt gehouden bij de Wijthmenerplas in Zwolle. Dit is de mooiste evenementenlocatie van Zwolle en omstreken!

Veldtrip Festival
Zalnéweg 102
8026 PZ Zwolle

Volg bij aankomst de borden naar je bestemming.

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag 6 juli 2019
Deuren open: 14:00
Deuren sluiten: 0:00

Let op: binnen is binnen! Zodra je binnen bent kun je niet meer naar buiten en weer terug naar binnen.

TIMETABLE

Zodra de line-up bekend is volgt de timetable voor Veldtrip Festival 2019.

PLATTEGROND

De plattegrond voor Veldtrip Festival 2019 komt voor het festival online.

GEVONDEN VOORWERPEN

Voor gevonden voorwerpen kun je tijdens het festival terecht bij de muntenverkoop. Na het evenement kun je een mail sturen met een beschrijving van je verloren voorwerp, waar en wanneer je het verloren bent en indien mogelijk met een foto.

MINDERVALIDEN

Hoe kan Veldtrip Festival ook voor jou een feest worden 

ENTREE

Door het vele gras op de Wijthmenerplas is Veldtrip Festival niet voor iedereen goed begaanbaar. Kan je niet via de reguliere entree naar binnen, of heb je speciale behoeftes? We hebben een aantal speciale faciliteiten om je hierbij te ondersteunen, mail ons gerust.

Heb je assistentie nodig? Geen probleem, onze Veldtrip crew staat altijd voor je klaar!

TRANSPORT

Heb je een parkeerplaats dichtbij de ingang nodig of wil je dichterbij de ingang worden afgezet? Vraag het gerust aan een van de hulpvaardige verkeersbegeleiders.

Vragen? Mail ons gerust.

TOILET

Bij de EHBO is een toilet voor mindervalide bezoekers aanwezig.

DJ CONTEST

Kom jij draaien op Veldtrip Festival

AANMELDEN

Wil jij draaien als DJ op Veldtrip Festival? Dat kan. Meld je aan via het speciale contactformulier voor onze DJ CONTEST.

WAAROM EEN DJ CONTEST

Wij vinden het belangrijk dat aanstormende DJ talenten ervaring op een festival kunnen opdoen, daarom bieden we deze een podiumplek op Veldtrip Festival.

TICKETS

Hoe werkt het met de tickets bij Veldtrip Festival

SOORTEN TICKETS & PRIJZEN

Tickets voor Veldtrip Festival zijn beschikbaar in onze officiële ticketshop.

Earlybird:    € 24,95 (incl. 1 euro servicekosten)*
Dayticket:    € 29,95 (incl. 1 euro servicekosten)*
Doorticket:  € 35,00 (incl. 1 euro servicekosten)*

*Sinds 2018 verplicht de Nederlandse wetgeving ticketverkopers om alle servicekosten op te nemen in de ticketprijs communicatie.

TICKETSHOP

Officiële tickets voor Veldtrip Festival 2019 zijn alleen verkrijgbaar in onze online ticketshop of via de Stubs ticketshop.

DOWNLOAD JE TICKET OPNIEUW

Kan je je ticket niet meer vinden? Geen probleem! Je kan heel eenvoudig je ticket opnieuw downloaden via de site van Eventix.

KAN IEMAND ANDERS MIJN TICKET GEBRUIKEN?

Stubs ticket: Ja dit is mogelijk. Via de app kun je je ticket overdragen naar een ander. Deze persoon dient dan ook weer een profiel aan te maken.

Normale ticket: Ja iemand anders kan jouw ticket gebruiken, de tickets zijn niet gebonden aan je naam. Maar let wel op, je moet wel 18 jaar of ouder zijn om het festivalterrein te betreden.

Let op: tickets kunnen slechts 1 keer gebruikt worden, dus is jouw ticket gescand bij de entree, dan kan je met hetzelfde ticket niet nog eens naar binnen.

KAN JE NIET MEER KOMEN?

Normale ticket: Al een ticket gekocht maar kan je helaas niet meer komen? Helaas is er geen restitutie mogelijk.

Stubs ticket: Via de app kun je je ticket overdragen naar een ander. Deze persoon dient dan ook weer een profiel aan te maken.

Normale ticket: Wat je wel kan doen is je tickets zelf doorverkopen.

We kunnen niet garanderen dat een ticket werkt wanneer je een kaartje koopt dat niet van onze officiële ticketshop komt.

VEILIGHEID

Wat mag wel en niet tijdens Veldtrip Festival

EHBO

Tijdens het festival zijn onze EHBO helden dag en nacht beschikbaar om je eerste hulp te verlenen. Voel je je niet lekker? Je kunt altijd bij de EHBO aankloppen voor hulp. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze je ouders of de politie bellen; hun grootste zorg is jouw gezondheid, dus aarzel nooit om ze om hulp te vragen!

ZERO TOLERANCE

Vanuit de Nederlandse overheid is bepaald dat alle festivals in Nederland de “Zero Tolerance” regeling hanteren. Dit houdt in dat er geen soft- en harddrugs zijn toegestaan op het terrein.

MEDICATIE

Het meebrengen van medicijnen is alleen toegestaan in combinatie met een doktersverklaring. De medicatie moet in een gesealde, originele verpakking zitten.

Wanneer je je bij de EHBO meldt als je je medicatie moet innemen, zorgen zij voor water.

WAT MAG JE MEENEMEN?

Je mag opblaasbare dieren, verkleedkleren, persoonlijke camera’s, Go Pro’s, sigaretten, rol deodorant (geen spuitbussen, geen glas), opvouwbare paraplu’s en mobiele opladers meenemen.

Twijfel je of je een specifiek voorwerp mee mag nemen? Je kan ons natuurlijk altijd een berichtje sturen.

WAT MAG JE NIET MEENEMEN?

Jouw veiligheid is extreem belangrijk voor ons. Daarom wordt bij de ingang van het terrein alles en iedereen gecontroleerd (inclusief bagage en tassen). Wanneer er iets wordt aangetroffen wat op onze ‘blacklist’ staat, wordt dit weggegooid. Let op! Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het terrein worden ontzegd.

Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen mee te nemen naar het festival. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om lachgas mee te nemen.

Twijfel je over een bepaald item? Je kan ons altijd een berichtje sturen.

PRESS

Veldtrip Festival komt graag positief in het nieuws 

(SEMI) PROFESSIONELE CAMERA'S

Goed om te weten: Het meebrengen van een (semi-) professionele camera is alleen toegestaan met een goedgekeurd persaccreditatie formulier.

 

ACCREDITATIE

Persaanvragen voor Veldtrip Festival worden alleen in behandeling genomen via het officiële persaccreditatie formulier. Je kan het formulier hier vinden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

7 + 11 =