fbpx

Disclaimer

RXD events BV is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.veldtrip.nl.
Hoewel de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en wordt onderhouden, kan het toch mogelijk zijn dat bepaalde informatie niet meer actueel is. Aan de juistheid van de geboden informatie kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Een bezoek aan deze website en/of het downloaden van informatie van deze website, doet geen enkele rechtsverhouding met RXD events BV ontstaan. Het gebruik van deze website blijft geheel voor eigen risico van de bezoeker van deze website.

Kopiëren, downloaden of gebruiken van intellectuele eigendommen en logo’s van RXD events BV en/of van Veldtrip Festival voor bedrijfsdoeleinden zijn uitdrukkelijk verboden, zonder dat met vooraf schriftelijke toestemming van de rechthebbende heeft verkregen.

Het auteursrecht/copyright op deze website ligt bij RXD events BV, haar leveranciers, of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld.

Deze website kan links bevatten die niet van RXD events BV zijn. RXD events BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan de aan deze website verbonden websites.